Спрете антибиотиците лечение Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>> Още: Рецепта против грип и настинка
Подобрете имунитета си Здравословен живот силата Силата на добрия масаж Ползата да сте сътрудник
цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ЖЕН ШЕН

Цена: 200 к. 65 лв.
Коренът на живота - за младост и дълголетие!

Опаковка: 200 капсули
Код: 30401
Цена: 65 лв

Състав:
Всяка капсула съдържа 250 mg, прах от корени на жен-шен.

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при:
тежки физически и умствени натоварвания, отслабен имунитет, хронична умора и отпадналост,еректилна дисфункция и мъжки стерилитет, диабет, за въстановяване след прекарани заболявания.

Действие:
Жен-Шенът има мощно имуностимулиращо, адаптогенно, антистрес, тонизиращо, ерогенно и общоукрепващо действие.

Допълнително действие:
Подпомага повишаването на физическата и умствена работоспособност, намалява умората, подобрява захранването на мозъка с кръв и кислород. Повишава устойчивостта на организма към вредните въздействия на околната среда. Панаксовата киселина на корена нормализира обмяната на веществата и ендокринната система Влияе благоприятно върху кръвоносните съдове и сърдечната дейност: увеличава амплитудата и намалява честотата на сърдечните съкращения. Регулира нивата на инсулин и кръвна захар.

Начин на употреба:
2-3 пъти дневно по 2 твърди капсули приемани с вода или друга течност.

Знаете ли, че...
Поради своите изключителни качества, Жен-шенът е наричан „Царят на растенията”. В природата се срещат различни разновидности, които се различават и по силата на своето биологично действие. В продуктът на Sanct Bernhard се използва висококачествена суровина от див жен-шен, който в редица изследвания е доказал максимално ефективно биологично действие. Опитите за изкуствено отглеждане на растението водят до получаване на билка с изключително слаба ефективност и въздействие. Неподходящ за хора с хипогликемия.

No comments:

Post a Comment

Популярни публикации